BookwormGirl skálája

      A blogomban ismertetett könyvek mindegyikét a bejegyzés végén egy tízes skálán pontozom. Ezen a skálán a tízes a maximum, az 1 pedig a minimum pontszám, amit egy könyv elérhet.
Azaz nagyvonalakban:

 • 10 pont: A legjobbak között van, amiket valaha olvastam.
 • 5 pont: Elmegy, azaz nem volt rossz, de különösebben jó sem.
 • 1 pont: Ennél rosszabbat még nem olvastam (kivéve persze a többi 1 pontos könyvet:-)

5 megjegyzés:

 1. Szia, szabad ajánlani teljesen ismeretlenül egy egyelőre teljesen ismeretlen könyvet? : ) Nemrég jelent meg, és mi, akik már olvastuk, szent küldetésünknek tekintjük, hogy hírét vigyük...
  https://www.youtube.com/watch?v=tS9aLP2ifk0

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a tippet! Érdekelne a könyv. :-) Viszont az interneten körülnézve csak e-book formájában találtam rá. Máshogy egyelőre nem beszerezhető a könyv?

   Törlés
  2. Szia : ) Dehogynem. Rendelhető a kiadótól (Syllabux) vagy megvásárolható az Írók Boltjában. Kérdezhetek még valamit? Te molyolsz? Segítség kellene, mert nagyon kezdő vagyok arrafelé...

   Törlés
  3. Köszi, ennek utánajárok. felvettem a könyvet a listámra. ;-) Molyon én is fent vagyok, bár profi azért nem vagyok belőle. Miben tudnék segíteni?

   Törlés
 2. Szia! Egy 2014. szeptember 30-i cikkedben azt írtad, hogy épp a Harry Potter és az azkabani foglyot hallgatod hangoskönyvben. Azt szeretném megtudni, hogy annak a hangoskönyvnek ki a felolvasója. Köszi! :)

  VálaszTörlés